Verkoopstyling

U wilt uw woning goed en snel verkopen. Hoe kunt u deze dan het beste presenteren? Het benadrukken en versterken van de pluspunten van een woning, op de foto en in werkelijkheid, vraagt om de nodige kennis en ervaring. Daniellestyling helpt u graag met concrete adviezen voor het bereiken van die zo belangrijke aantrekkelijke fris-neutrale en ruimtelijke sfeer. Eenvoudig waar het kan, ingrijpend waar nodig. Verkoopstyling van uw woning verzekert u op voorhand van een blijvend positieve indruk bij potentiŽle kopers en is er voor ieder budget.

Verkoopstyling en fotografie
Een beeld zegt meer dan duizend woorden: dat geldt zeker in de huizenmarkt. Kopers oriŽnteren zich tegenwoordig vooral via websites als Funda, waardoor internet meer en meer tot etalage van de makelaar is verworden. Dat maakt een goede fotopresentatie - waarbij de pluspunten van uw woning duidelijk naar voren komen - essentieel. Met de adviezen van Daniellestyling krijgt u afbeeldingen die zelf het werk doen.

Wilt u met eigen ogen zien wat verkoopstyling voor u en uw woning kan doen? Op de pagina Portfolio van deze website vindt u diverse voorbeelden van mijn werk.

<body> <H1> </h1> </td> </tr> </table> </body>