Uitgelicht

In de pers

Reacties van cliënten:
Mevrouw Van der Aart, Bussum
“Uitstekende service, met name omdat de styling vóór de verkoop en het maken van de foto’s plaatsvindt en is inbegrepen in de courtage. Zo kan het huis optimaal worden gepresenteerd op Funda.”

Mevrouw Van den Berg, Hilversum
”Opruimen was wel het grootste en meest ingrijpende advies. Het kostte veel inspanning, maar het resultaat was verbluffend en bijzonder effectief. Onze woning was binnen één week verkocht!”

Mevrouw Roos,  Naarden
“Ik vond het zeker de moeite waard om haar vakkennis, overtuigingskracht en voor weinig geld het huis zodanig te veranderen, dat het bij de eerstvolgende kijker meteen verkocht werd. En precies ook het soort mensen die bij ons huis passen. Je ziet na de metamorfose ook meteen weer de potentie van je huis. Het was langzaam maar zeker dichtgesneeuwd met te veel spullen, maar ja, ik heb een man die moeite heeft met weggooien. Zelfs hij gaf toe (zij het schoorvoetend), dat het toch wel beter was zo.”

De heer en mevrouw Albers, Amersfoort
“Danielle gaf goed aan waar de knelpunten lagen, waardoor onze woning nog niet verkocht was. De styling heeft tot veel positieve reacties geleid.”

Familie Smit, Almere
“Binnen twee weken hadden we een bieding, terwijl er nog drie woningen in de straat te koop staan!”

Familie Hakker, Bussum
“Met drie jongere kinderen werd duidelijk dat ons huis toch wel erg functioneel was ingericht, hetgeen voor de verkoop niet altijd het beste is om te presenteren. Naar aanleiding van de adviezen de daad bij het woord gevoegd en voor circa 200 euro nieuwe spulletjes en plantjes gekocht. Hiermee hebben we het huis opgefleurd.”

Mevrouw Vlieg, Bussum
“Het was goed om iemand met een professioneel oog te laten kijken.”

De heer Graaff, Bussum
“Cruciaal lijkt me, of het de styliste lukt om de boodschap (rommel weg, veel licht, schoon, minder spullen) te communiceren. Bij ons lukte dat Daniëlle prima. Ook belangrijk is dat de styliste in haar persoonlijke presentatie iets, liefst veel van wat ze betoogt, uitstraalt. Dat klopt bij Daniëlle ook.”

<body> <H1> </h1> </td> </tr> </table> </body>